Tech

SHBA-ja i vë sanksione Rusisë për sulme kibernetike

 

Shtetet e Bashkuara të Amerikës i kanë vënë sanksione Rusisë si përgjigje ndaj, siç thuhet nga ta, sulmet kibernetike dhe veprime të tjera armiqësore.

Masat, të cilat targetojnë dhjetëra grupe e zyrtarë rusë, synojnë të parandalojnë “aktivitetet e dëmshme të huaja të Rusisë”, është deklaruar nga Shtëpia e Bardhë.