Tech

Aplikacioni “top sekret” për yje

Aplikacioni “top sekret” për yje
 

Raya është një aplikacion elitar takimesh ku njerëz të famshëm dhe të pasur mund të njohin njëri-tjetrin. Në të ju mund të njihni futbollistë të rangut të lartë, aktorë të Hollyvoodit, producentë dhe yje të televizionit.

Që nga lansimi në vitin 2015, aplikacioni ka tërhequr njerëz nga të gjitha fushat e jetës, por që kanë një gjë të përbashkët, famën.