Tech

Facebooku do të lansojë veçori të reja që përfshijnë audio

Facebooku do të lansojë veçori të reja që përfshijnë audio
 

Facebook ka njoftuar se do të lëshojë një seri veçorish në muajt e ardhshëm të cilat përfshijnë edhe zërin.

Kjo përfshinë dhomat e drejtpërdrejta të audios, versioni i aplikacionit të njohur Clubhouse që i lejon njerëzit të dëgjojnë dhe të marrin pjesë në biseda të drejtpërdrejta.