Tech

TikToku paditet për përdorimin e të dhënave të milionave fëmijëve

TikToku paditet për përdorimin e të dhënave të milionave fëmijëve
 

TikTok po përballet me sfidë ligjore nga ish-komisionerja e fëmijëve në Angli, Anne Lonfield, për mënyrën se si ky aplikacion po i mbledh e pastaj po i përdorë të dhënat e fëmijëve.

Pretendimi po depozitohet në emër të miliona fëmijëve në Mbretërinë e Bashkuar dhe Bashkimin Evropian të cilët e kanë përdorur aplikacionin jashtëzakonisht të njohur për ndarjen e videove.