Tech

Perëndimi “frikësohet” për rritjen e Kinës në aspektin teknologjik

Perëndimi “frikësohet” për rritjen e Kinës në aspektin teknologjik
 

Perëndimi është përballur me një periudhë “llogaridhënie” kur bëhet fjalë për teknologjinë dhe sigurinë, ka thënë kreu i Agjencisë së Inteligjencës GCHQ, Jeremy Fleming.

Ai ka shtuar se duhet vazhduar evoluimin e teknologjisë, në rast se duan të lëvizin përpara. Fleming komentoi ndikimin e Kinës në rrafshin teknologjik, duke thënë se për dallim nga shtetet perëndimore, ajo mund të jetë forcuar së fundmi, shkruan BBC.