Tech

Më 2020, Apple refuzoi një milion aplikacione të reja

Foto: AP
 

Gjiganti teknologjik, Apple, ka njoftuar se i ka refuzuar gati një milion aplikacione që kërkuan të jenë pjesë e dyqanit “AppStore” për herë të parë më 2020.

Njoftimi është shenja e fundit se Apple po bëhet më transparente se si i miraton dhe refuzon aplikacionet e iPhonet si përgjigje kundër padisë së “Epic Games” dhe rregullatorëve të tjerë.