Tech

TikToku bëhet një nga platformat kyçe për shpërndarjen e lajmeve mbi konfliktin Izrael-Hamas

 

Derisa luftimet mes militantëve izraelitë dhe palestinezë përshkallëzohen, TikToku është bërë një forum për transmetimin e tensioneve.

I njohur fillimisht vetëm si aplikacion për përcjelljen e trendëve nëpër botë dhe shpërndarjen e videove argëtuese, TikToku është bërë tash platformë kyçe për shpërndarje të lajmeve.