Tech

Samsungu lanson një aplikacion në Windows 10 për menaxhimin e kufjeve wireless

 

Për ta bërë më të lehtë menaxhimin e kufjeve Galaxy Buds, Samsung lansoi një aplikacion të quajtur Galaxy Buds për Windows 10. Përmes këtij aplikacioni mund të ndryshoni shumë konfigurime të Galaxy Buds direkt nga kompjuteri Windows 10.

Aplikacioni është i disponueshëm për t’u shkarkuar në Microsoft Store dhe përdoret për të çiftuar dhe menaxhuar funksionet e Galaxy Buds.