Tech

Apple sfidon Zoom-in

Foto: Reuters
 

Kompania Apple ka bërë të ditur për përditësimet më të fundit të aplikacionit FaceTime, duke e bërë atë të përshtatshëm me pajisjet Android e Ëindoës dhe duke shtuar aftësinë për të telefonuar me më shumë njerëz.

Përditësimet u ilustruara në Konferencën Botërore të Zhvilluesve të hapur nga CEO, Tim Cook, e vënë kompaninë Apple në një konkurrencë më të drejtpërdrejtë me kompani si Zoom, e cila u rrit ndjeshëm gjatë pandemisë.