Tech

Matësi i sheqerit në gjak pritet të jetë pjesë e Apple Watch 7

 

Apple është duke punuar në përditësimet e reja, përfshirë shpejtësinë dhe sensorët që do të monitorojnë gjendjen e temperaturës trupore dhe sheqerin në gjak. Pos kësaj do ketë edhe një platformë speciale për sportet ekstreme.

Modeli i këtij viti, që pritet të jetë Apple Watch Serie 7, do ketë të vij me procesor më të shpejtë, lidhje më efikase dhe të përditësuar dhe pamje më të hollë.