Tech

Sektorët e tregtisë dhe teknologjisë së informacionit përfitojnë nga pandemia

 

Ndryshe nga sektori i prodhimit, shërbimet e tjera vuajtën pasojat e rënda të pandemisë Covid-19 në tremujorin e parë të vitit, i cila ishte agresive në muajt janar dhe shkurt.

Të dhënat në INSTAT tregojnë se kategoritë kryesore të sektorit të shërbimeve shënuan rënie në krahasim me të njëjtën periudhe të një viti më parë, përveç sektorit të tregtisë dhe riparimit të veturave dhe bizneset e TIK, që shënuan rritje.