Tech

Përgatitet arkitektura 3-nanometër e çipeve për iPhone dhe Mac

 

Furnizuesi i Apple, TSMC, po përgatitet të prodhojë çipet e para 3-nanometër në gjysmën e dytë të vitit 2022, dhe në muaj në vijim kompania do të nisë prodhimin e çipeve 4-nanometër.

Apple, një prej klientëve më të mëdhenj të kompanisë, është kompania e cila do të marrë më shumë vëmendje me prodhimin e këtyre çipeve për Mac-at e ardhshëm.