Tech

Postimet kundër politikanëve, dyfish më të popullarizuara se ato pozitive

Rrjete sociale
 

Postimet në rrjete sociale kanë shans të bëhen dyfish më shumë virale nëse janë me përmbajtje negative për politikanë, sesa nëse janë pozitive për ata që i përkrahin, ka gjetur një studim i Universitetit Cambridge.

Në studim janë analizuar 2.7 milionë postime në Twitter dhe Facebook nga mediat në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe figurat publike në pesë vitet e fundit.