Tech

Linja e iPhoneit për 2022-n përfshin dy modele me çmim më të ulët

 

Analisti i cili ka qenë historikisht i saktë me parashikimin e planeve të Apple, Ming-Chi Kuo, ka thënë të enjten se linja e iPhoneit për 2022 do të përfshijë dy modele me çmim më të ulët për 6.1-inç dhe 6.7-inç.

iPhone 14 do të ketë dy modele të shtrenjta dhe dy modele “low-cost” me ekrane 6.1-inç dhe 6.7-inç respektivisht.