Tech

Aplikacionet Android po vijnë në Windows 11

 

Në aktivitetin e sotëm të Windows, Microsoft, prezantoi versionin më të fundit të sistemit operativ me një pamje të re dhe funksionalitete të shtuara.

Një prej disavantazheve më të mëdha të Windows është mungesa e aplikacioneve. Por sot kompania ka thënë se aplikacionet Android do të funksionojnë në Windows 11.