Tech

“Miqtë e besueshëm” – veçoria e re e Twitterit

 

Rrjeti i madh social, Twitter, ka ndarë tri koncepte për dizajnin e veçorive të reja të cilat është duke i menduar për shërbimin e vet. “Trusted Friends” (Miqtë e besueshëm) do t’ua limitonte përdoruesve audiencën për postime të caktuara në një rreth më të ngushtë miqsh, përderisa “Facets” do t’ua mundësonte përdoruesve kategorizimin e postimeve që dëshirojnë t’i shpërndajnë vetëm me “miqtë e besueshëm”. Në fund, rrjeti social po konsideron po ashtu edhe që përdoruesve t’ua mundësojë listimin e frazave të caktuara që s’kanë dëshirë t’i shohin në përgjigjet e tyre.

Këto ide janë vetëm në fazat fillestare, ka thënë Twitteri, dhe asnjëra s’është duke u zhvilluar aktualisht.