Tech

“Exclusive Stories” të Instagramit bëhen me pagesë?

 

Instagram ka nisur testimet e një funksioni të ri i cili është shumë i ngjashëm me ‘’Super Follows’’ në Twitter.

Quajtur “Exclusive Stories”, krijuesit mund të postojnë përmbajtje ekskluzive në historitë e tyre të Instagram dhe janë të disponueshme vetëm për ata që abonohen.