Tech

Zgjerohet ndjeshëm gama e dronëve

 

Dronët, të krijuar fillimisht për qëllime ushtarake, tani po përdoren gjithashtu edhe në fusha të tjera, të tilla si siguria dhe mbikëqyrja.

Në sektorin e sigurisë, dronët janë përdorur për të bërë operacione të caktuara më të shpejta dhe më efikase, sepse dronët pa pilot mund të monitorojnë zona të gjera, aty ku qasja është e vështirë.