Tech

Trumpi do të ngrejë padi ndaj themeluesve të Facebookut dhe Twitterit

 

Ish-presidenti amerikan, Donald Trump, i cili ishte përjashtuar nga Facebooku, Twitteri dhe platformat e tjera online në fillim të këtij viti, po planifikon që të ngrejë padi kundër themeluesit të Facebookut, Mark Zuckerberg, dhe atij të Twitterit, Jack Dorsey.

Trumpi parashihet që ta shpallë njoftimin e padisë të mërkurën, në një konferencë për media, ka bërë të ditur Associated Press.