Tech

WhatsApp do të mundësojë dërgimin e fotove dhe videove të cilësisë së lartë

 

Një version i ardhshëm i WhatsApp do t’iu japë më shumë kontroll mbi kompresimin që aplikohet ndaj fotove dhe videove.

Sipas një raporti të fundit tre opsione të reja po zhvillohen për aplikacionin Android për nivelin e kompresimit dhe ato janë: “Auto”, “Best Quality” dhe “Data Saver”.