Tech

WhatsApp bllokon mbi dy milionë llogari në Indi

 

WhatsApp ka thënë se bllokoi mbi dy milionë llogari në Indi në maj dhe qershor për shkelje të rregullave.

Shërbimi shtoi se 95% e këtyre përdoruesve u bllokuan për shkelje të kufijve të numrit të herëve që mund të përcillen mesazhet në Indi.