Tech

Policia spanjolle arreston një britanik të dyshuar për hakim të llogarive të Twitterit

 

Policia spanjolle ka arrestuar një qytetar britanik 22-vjeçar lidhur me hakimin e 130 llogarive në Twitter, përfshirë ato të Elon Muskit, Barack Obamas dhe Kanye Westit.

Nga llogaritë e hakuara u ishte shkruar ndjekësve, duke i inkurajuar ata që t’i bashkoheshin një mashtrimi me Bitcoin, në korrik të vitit të kaluar.