Tech

Modeleve të vjetra të Kindle do t’iu ndalohet shkarkimi i librave online

 

Disa përdorues të versionit të vjetër të Kindle, platformë për leximin e librave online, nuk do të jenë në gjendje t’i shkarkojnë librat përmes internetit, ka njoftuar Amazon. Gjeneratat e para dhe të dyta të Kindles nuk erdhën me funksione për Wi-Fi, duke përdorur vetëm internetin celular.

Megjithatë, teknologjia më e ngadaltë e përdorur atë kohë, interneti 2G dhe 3G, është duke u ndërprerë në disa vende të SHBA-së.