Tech

Teknologjia e re e Applet po kritikohet se mund të hapë rrugë për spiunim

 

Apple ka mbrojtur sistemin e ri të vetin që skanon telefonat e përdoruesëve për materiale abuzive seksuale me fëmijë (CSAM), pas kritikave që ka pasur nga konsumatorët dhe avokatët e privatësisë, raporton BBC.

Teknologjia kërkon për materiale abuzive para se imazhi të ngarkohet në memorien në iCloud.