Tech

Apple pritet t’i lansojë në shtator produktet më të reja

Foto: Business Insider
 

Apple po planifikon të mbajë një seri ngjarjesh në shtator për të lansuar produktet më të reja, sipas një raporti të DigiTimes.

Sipas raportit, Apple-i këtë vjeshtë planifikon të lansojë iPhone 13, iPad Mini 6, Apple Watch Series 7, AirPodsat e ri dhe MacBooksin e ri.