Tech

Apple planifikon t’i bëjë disa ndryshime në App Store

Foto: Gizmodo
 

Apple është pajtuar që të bëjë disa ndryshime kyçe pas një viti të shqyrtimit intensiv mbi politikat e saj të App Store.

Ka një numër ndryshimesh dhe ato janë në pritje të miratimit nga gjykata, por më kryesori do t'i lejojë zhvilluesit të informojnë drejtpërdrejt klientët jashtë aplikacioneve të tyre iOS për mundësitë e pagesës.