Tech

Kamera 600-megapiksel nga Samsungu realitet më 2025

 

Samsungu aktualisht udhëheq luftën e megapikselëve ndërsa vetëm pak ditë më parë prezantoi një sensor 200-megapiksel. Megjithatë gjiganti teknologjik korean nuk do të ndalet këtu. Vitin e kaluar zbuloi planet për të sjellë kamerat 600-megapiksel në treg dhe ky realitet është vetëm pak vite larg.

Gjatë një prezantimi në një samit në Evropë, një ekzekutiv i kompanisë ka thënë se Samsungu do të sjellë sensorët 576-megapiksel në treg më 2025. Detajet rreth tij janë të pakta por Samsungu më tepër mësohet të ketë thënë se syri i njeriut është i aftë të riprodhojë 500-megapiksel.