Tech

Apple bllokon spiunin ‘zero click’

Foto: AP
 

Apple është vënë në ‘aksion’ ta bllokojë të virusin ashtuquajtur ‘zero click’ që mund të dëmtojë iPhone dhe iPad.

Siç njofton BBC, studiuesit e pavarur identifikuan gabimin, që i lejon hakerët të hyjnë në pajisje përmes iMessage, edhe nëse përdoruesit nuk klikojnë në atë lidhje. Apple ka këshilluar përdoruesit që ta përditësojnë softuerin në mënyrë që të mos kenë probleme me këtë spiun.