Tech

Amazoni ka bllokuar 600 marka kineze

 

Amazon ka ndaluar përgjithmonë mbi 600 marka kineze në 3,000 llogari të ndryshme të shitësve, konfirmoi kompania për The Verge.

Një zëdhënës tha se këto 600 marka u ndaluan për shkelje me vetëdije, në mënyrë të përsëritur dhe të konsiderueshme të politikave të Amazonit.