Tech

Përmes Inteligjencës Artificiale moti do të parashikohet për dy orët e ardhshme

 

Inteligjenca artificiale mund të tregojë nëse do të ketë shi në dy orët e ardhshme, thuhet në hulumtimet e kryera nga shkencëtarë të Londrës. Ata janë duke punuar në të ashtuquajturin sistem transmetimi, i cili përmes kësaj inteligjence, do bëjë parashikime më të sakta afatshkurtra, përfshirë stuhitë dhe përmbytjet.

Siç dihet, metodat tradicionale përdorin ekuacione komplekse dhe shpesh parashikojnë vetëm për gjashtë orë deri në dy javë.