Tech

Snapchati ishte fitimtari më i madh nga rënia e aplikacioneve të Facebookut

 

Snapchati shënoi një rritje me më shumë se 20% pasi shërbimet e Facebookut ranë për 6 orë me radhë ditën e hënë.

Facebooku fajësoi një konfigurim të gabuar rrjeti që rrëzoi aplikacionet e veta si Messenger, Instagram dhe WhatsApp dhe lënë 2.7 miliardë përdorues në ditë në terr.