Tech

Facebooku bie për të dytën herë brenda javës

 

Instagrami, Facebooku dhe Messengeri kanë rënë sërish nga sistemi për disa përdorues, për të dytën herë brenda kësaj jave.

Ndërprerja e të premtes ka ndodhur vetëm pak ditë pasi gjiganti i rrjeteve sociale kishte bërë një përditësim të serverit, gjë që kishte çuar në ndërprerje të rrjeteve sociale për më shumë se shtatë orë.