Tech

Tri shenjat se është koha që ta ndërroni iPhonen

 

IPhone është një nga smartfonët më të mirë në botë, por nuk është për të gjithë.

Nëse ke një model të vjetër të këtij telefoni dhe nuk je i sigurt nëse duhet ta hedhësh atë, ja tre arsye pse duhet të merrni telefon të ri.