Tech

Apple fshin aplikacionin për Kuranin në Kinë

 

Apple ka hequr një nga aplikacionet më të njohura botërisht të Kuranit në Kinë, pas një kërkese nga zyrtarët, kompania ka konfirmuar për BBC.

“Quran Majeed” është i disponueshëm në të gjithë botën në App Store - dhe ka gati 150,000 rishikime.