Tech

Astronautët austriakë në shkretëtirë simulojnë jetën në Mars

 

Astronautët austriakë po marrin pjesë në eksperimentin e fundit, i cili përfshin simulimin e jetës në Mars.

Është një program simulimi AMADEE-20 Mars Simulation, i cili filloi më 11 tetor dhe që po zhvillohet në shkretëtirën izraelite Negev, katër orë me veturë nga Jeruzalemi.