Tech

Shërbimet e telefonisë dhe internetit në Britani goditen nga sulmi kibernetik

 

Një sulm kibernetik “i pashembullt” dhe i koordinuar ka goditur shumë ofrues të shërbimeve të protokollit të internetit (VoIP) me seli në Mbretërinë e Bashkuar, ka bërë të ditur një organ i industrisë.

Organi i industrisë “Comms Council UK” ka njoftuar se disa nga anëtarët e tij ishin shenjëstruar nga sulmet e shpërndara të mohimit të shërbimit (DDoS), gjatë javëve të fundit.