Tech

Kartelet meksikane të drogës rekrutojnë fëmijë përmes videolojërave

Foto: Ilustrim
 

Kartelet e drogës në Meksikë po rekrutojnë të miturit përmes videolojërave. Alarmi është lëshuar nga vetë qeveria e këtij shteti që paralajmëron prindërit të kujdesen më shumë për fëmijët dhe të kontrollojnë aktivitetin e tyre në platformat online.

Sipas një hetimi të autoriteteve, një rekrutues i ofroi një fëmije 5 mijë pesos, rreth 400 dollarë, për dy javë punë.