Tech

Google përditëson aplikacionin “Meet”

 

Me punën në distancë, që duket se nuk po i lëshon plotësisht rrugë kthimit në zyrë, Google ka vendosur të zgjerojë platformën e saj profesionale të videothirrjeve, Meet.

Aplikacioni, i disponueshëm si për telefonat inteligjentë, ashtu edhe për tabletë dhe kompjuterët, tani lejon që maksimumi 500 pjesëmarrës të akomodohen në të njëjtën dhomë, duke dyfishuar kufirin e mëparshëm prej 250.