Tech

iPhone 14 drejt standardit të vetëm të karikimit

 

iPhone 14 mund për herë të parë në histori të miratojë karikimin usb-c, sipas një raporti të iDrop News.

Sipas mediave të paktën dy nga katër modelet e iPhone të planifikuar për shtatorin e ardhshëm, 14 Pro dhe 14 Pro Max, do të pajisen me një port standard tip-c, i cili do të zëvendësojë Lightning, i pajisur aktualisht në iPhone 13.