Tech

Amazoni mund të mbetet pa shumë punonjës sot për “Black Friday”

 

Punëtorët e Amazonit në 20 vende – përfshirë SHBA-në, Britaninë e Madhe dhe disa në BE – po planifikojnë protesta dhe ndalesa të punës për “Black Friday”.

Dita në qendër të blerjeve është ndër më të ngarkuarat e Amazonit gjatë gjithë vitit.