Tech

Twitteri do të heqë përmbajtjet e publikuara pa leje

 

Rrjeti i madh social, Twitter, ka njoftuar se fotografitë apo videot e njerëzve që shpërndahen pa lejen e tyre, janë kundër politikave të rrjetit social dhe se do të hiqen me kërkesë të personit të shfaqur në pamje.

Rregulli i ri është shtesë e politikave për të ndalë publikimin e informatave private, pa leje.