Tech

Samsung Galaxy S21 FE do të kushtojë 699 dollarë në SHBA

 

Galaxy S21 FE i Samsung po del të jetë një pajisje e ndërlikuar sepse data e lëshimit të tij po vazhdon të ndryshojë. Të gjitha shenjat aktualisht tregojnë për një zbulim zyrtar muajin e ardhshëm dhe duket se çmimi i Galaxy S21 FE do të jetë në nivelin më të lartë të pritjeve.

Roland Quandt i WinFuture publikoi së fundmi një grup tjetër renderash që tregojnë dizajnin e Galaxy S21 FE, i cili është zbuluar disa herë gjatë muajve të fundit. Për më tepër, Quandt ofron disa specifika shtesë për pajisjen, si dhe çmimin e saj.