Tech

Njihuni me robotin që lëvizjet i ka si njeri

 

Ameca është roboti më i sofistikuar në botë. Ai u krijua në një laborator në Britani, gjersa lëvizjet dhe reagimet i ka të jashtëzakonshme.

Shumë komentues kanë thënë se reagimet e këtij roboti janë të frikshme, derisa u theksua se ai ka reagime të një njeriu të gjallë.