Tech

Bien aksionet e gjigantit kinez të mediave sociale Weibo

 

Gjiganti i mediave sociale Weibo ka bërë debutimin e tij në bursën e Hong Kongut pasi firmat kineze të teknologjisë janë nën presion të madh brenda dhe jashtë vendit.

Aksionet e Weibo ranë më shumë se 6 për qind në minutat e para të tregtimit.