Tech

Italia i ndan gjobë miliardëshe Amazonit

 

Mbikëqyrësi antitrust i Italisë ka thënë të enjten se kishte gjobitur Amazonin me 1.13 miliardë euro për abuzim të supozuar të dominimit të tregut, në një nga dënimet më të mëdha të vendosura ndaj një gjiganti të teknologjisë amerikane në Evropë.

Amazon reagoi duke thënë se "nuk pajtohej plotësisht" me vendimin e rregullatorit italian dhe do të apelonte.