Tech

MrBeast, youtuberi më i paguar në vitin 2021

 

Jimmy Donaldson, 23-vjeçari amerikan i njohur si MrBeast, ishte krijuesi i përmbajtjes me fitimet më të mëdha të YouTubes në vitin 2021, sipas Forbes.

Marifetet e tij të përpunuara kanë gjeneruar më shumë se 10 miliardë shikime në platformë dhe i kanë siguruar atij 54 milionë dollarë.