Tech

Activision Blizzard po blihet nga Microsofti për gati 70 miliardë dollarë

 

Microsoft ka vendosur të blejë Activisionin, prodhuesin e lojërave Call of Duty, World of Warcraft dhe Diablo.

Marrëveshja e blerjes zbulon se Activision Blizzard do të shitet për saktësisht për 68.7 miliardë dollarë.