Tech

Apple kthehet sërish në krye, rrëzon nga froni Samsungun

 

Apple është sërish kompania lider kur bëhet fjalë për numrin e telefonave të shitur, sipas statistikave të tremujorit të katërt të vitit 2021.

Para kësaj, Apple rifitoi pozitën e dytë gjatë tremujorit të tretë të vitit të kaluar, ndërsa tani ka kaluar Samsungun dhe është sërish në vendin e parë.