Tech

Hakohen përdoruesit e Crypto.com, tërhiqen 35 milionë dollarë kriptovaluta

 

Crypto.com, një nga këmbimoret më të mëdha dhe më të njohura të kriptomonedhave në botë, që tani mbështetet nga aktori i famshëm hollivudian, Matt Damon, ka pranuar se 483 nga përdoruesit e tij u hakuan në fillim të këtij muaji, duke çuar në tërheqje të paautorizuara të bitcoin dhe Ether me vlerë prej 35 milionë dollarë.

Kompania fillimisht kishte thënë se 15 milionë dollarë ishin marrë në grabitje.