Tech

Toshiba ndalon punën në vendin e prodhimit të çipave pas tërmetit

 

Toshiba tha të hënën se kishte pezulluar operimet në një kantier kërkimi dhe zhvillimi të çipave në grup në Oita, Japonia jugore, pasi një tërmet i fortë goditi zonën në fundjavë.

Disa pajisje ishin dëmtuar dhe kompania ishte ende duke analizuar ndikimin në prodhim, tha Toshiba në një deklaratë.